نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات  پزشکیان: آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای هیچ مشکلی از نظر سلامتی ندارد/ دو دیدار با ایشان داشتم

ارائه گزارش وزیر کشور در مورد حادثه کوی دانشگاه در جلسه هیات دولت

ارائه گزارش وزیر کشور در مورد حادثه کوی دانشگاه در جلسه هیات دولت در جلسه امروز هیات دولت، وزیر کشور گزارشی در مورد حادثه پیش آمده در کوی دانشگاه ارائه داد و ضمن اظهار تاسف و تاثر از این حادثه از اقدامات مناسب و به موقع وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این زمینه تقدیر به عمل آورد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز - یکشنبه - در پنجاه و ششمین جلسه هیات دولت درباره پویش «نه به تصادف» که گزارش آن از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارائه شد، بر ضرورت اتخاذ مجموعه‌ای از تدابیر و اجرای اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با تصادفات جاده‌ای، با توجه به نزدیکی تعطیلات نوروز تأکید کرد.

رئیس جمهور با اشاره به مشکلات هندسی جاده‌های بین شهری اظهار کرد: یکی از اقدامات برای کاهش تصادفات، اصلاح هندسی جاده‌ها و نصب دوربین‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات در جاده‌هاست که با توجه به نزدیکی ایام نوروز و افزایش سفر‌ها لازم است توسط دستگاه‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.

پزشکیان بهبود کیفیت و ارتقای‌ایمنی خودرو‌های تولیدی داخل و بهبود سیستم‌های ایربگ و ترمز خودرو‌ها را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: وزارت صمت باید در این باره اقدامات لازم را انجام دهد تا استحکام خودرو‌ها و سیستم‌های ترمز و ایربگ آنها به خوبی ارتقا یابد تا در این زمینه با کمترین نقص خودرو‌ها مواجه باشیم.

رئیس جمهور بر ایجاد سیستم تشویق و تنبیه مناسب در زمینه رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی تاکید و خاطرنشان کرد: لازم است پویشی برای تشویق رانندگانی که درست رانندگی می‌کنند ایجاد شود و در مقابل رانندگانی که اقدامات پرخطری مانند تردد با سرعت غیرمجاز دارند، با تشدید جرائم نقره داغ شوند. راننده‌ای که پرخطر رانندگی می‌کند، اقداماتش نه تنها خودش را به خطر می‌اندازد بلکه دیگران را هم با خطر مواجه می‌کند و عملکردش به نوعی قتل غیرعمد محسوب می‌شود، لذا باید جریمه‌های سنگینی بپردازد.

پزشکیان در پایان بر لزوم برگزاری جلسه‌ای مجزا برای بسیج نیرو و امکانات در جهت کنترل رانندگی‌ها در نوروز امسال و برگزاری مناسب پویش «نه به تصادف» تأکید کرد.

همچنین در جلسه امروز هیئت دولت، آیین‌نامه اجرایی بند پ ماده ۹۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران تصویب شد که بر اساس آن، معاونت علمی و فناوری مکلف است با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ظرف یک سال از لازم الاجرا شدن این قانون، امکان اشتغال، اقامت و دریافت تسهیلات کنسولی دانش‌آموختگان بین‌المللی نخبه‌ای را که تقاضای لازم برای آنها در کشور وجود دارد، فراهم نماید.

همچنین در این جلسه وزیر کشور گزارشی در مورد حادثه تلخ پیش آمده در کوی دانشگاه ارائه داد و ضمن اظهار تاسف و تاثر از این حادثه از اقدامات مناسب و به موقع وزیر علوم تحقیقات و فناوری در این زمینه تقدیر به عمل آورد.

در این جلسه تعدادی از وزرا برخی موارد مربوط به وزارتخانه‌های خود را مطرح کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار